Δεν λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v

Δεν λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v

Πως να φτιάξεις την συντόμευση Ctrl+C και Ctrl+V όταν δεν λειτουργεί στο Microsoft office

δεν λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v ενώ το πατάς επανειλημμένα;

Δεν φταίει το πληκτρολόγιό σου μην το σπάσεις!!

Μην ανησυχείτε, είναι μία κατάσταση η οποία συμβαίνει συχνά, όχι μόνο στο Office αλλά και σε άλλα προγράμματα.

Προτού προχωρήσουμε παρακάτω και δείτε το βίντεο να βεβαιωθείτε ότι όταν πατάτε μία συντόμευση η γλώσσα του πληκτρολογίου είναι στην Αγγλική ή στην γλώσσα όπου δουλεύει η συντόμευση (η οποία είναι συνήθως η Αγγλική)

Συμβαίνει αρκετές φορές και μάλιστα τις περισσότερες χωρίς να ξέρουμε το γιατί! να μην λειτουργεί το <strong>Ctrl+c και Ctrl+v</strong> όταν δουλεύουμε με το Microsoft office (word, excel, Powerpoint, κλπ...) έχει να κάνει είτε με τις προτιμήσεις του χρήστη που τις αλλάζει εσκεμμένα ή άθελα του, είτε με τις τοπικές ρυθμίσεις γλώσσας του υπολογιστή.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου στο Microsoft Office είναι σημαντικό να δουλεύουν καθώς η χρήση του πληκτρολογίου στις εργασίες είναι κάτι που βελτιώνει την απόδοση και μειώνει τον χρόνο εργασίας.

Όλοι οι χρήστες χρησιμοποιούν τις συντομεύσεις περισσότερο και το ποντίκι λιγότερο για να εκτελούν εργασίες όπως το Ctrl+c και Ctrl+v, η αποθήκευση, το άνοιγμα και η εκτύπωση.

Όποια και να είναι η αιτία στο βίντεο θα βρείτε τη λύση η οποία είναι μόνιμη και εύκολη στην υλοποίηση. Αν και το βίντεο δείχνει την διαδικασία στο word, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία και στις υπόλοιπες εφαρμογές γραφείου.

Βάλτε τις δικές σας συντομεύσεις

Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας συντομεύσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες σε περίπτωση που δεν θέλετε τις προεπιλεγμένες. Επίσης μπορείτε να ορίσετε και δικές σας συντομεύσεις σε λειτουργίες που χρησιμοποιείτε καθημερινά δουλεύοντας.

Επιλέξτε με προσοχή αν θα αλλάξετε τις συντομεύσεις με άλλες καθώς υπάρχει θέμα σε περίπτωση που βάλετε μία ίδια συντόμευση για δύο διαφορετικές λειτουργίες. Μετά το βίντεο λογικά είστε σε θέση να επαναφέρετε τις χαμένες συντομεύσεις.

Αν τα καταφέρατε θα χαρούμε να το μάθουμε με σχόλιο στο άρθρο ή στο βίντεο. Αν σας άρεσε το βίντεο, σας καλούμε να γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας.

Σχετικά άρθρα

Συνάρτηση CALCULATE Excel

Συνάρτηση CALCULATE Excel

Μετατροπή PDF σε Excel

Μετατροπή PDF σε Excel