Ποιοι είμαστε

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης!

Η επιχείρηση

Η σελίδα και επιχείρηση GetCert δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες γύρω από τον κόσμο της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης στην πληροφορική. 

Παρέχουμε ποιοτικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης αλλά και υλοποίησης εφαρμογών, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης

Εμπειρία ετών

Με περισσότερες από 2500 διδακτικές ώρες στον τομέα της πληροφορικής, είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των επιχειρήσεων και να δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών για κάθε επίπεδο.

Όλα αυτά, όχι μόνο στο Excel αλλά σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Χατζηγεωργίου Γεώργιος
Χατζηγεωργίου ΓεώργιοςΙδρυτήςinfo@getcert.gr
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, MSc εφαρμοσμένη πληροφορική, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Λίγα λόγια από τον ιδρυτή

 Φίλες και φίλοι,

σας καλωσορίζω στην σελίδα GetCert.gr.

Εδώ παίρνουμε την εκπαίδευση στα σοβαρά γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας μίας εταιρίας αλλά και της προσωπικής εξέλιξης ενός ατόμου. 

Ποτέ δεν μου άρεσε η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι μία ψυχρή σχέση μετάδοσης πληροφοριών, γι' αυτό το λόγο η προσέγγισή μου όσον αφορά τα μαθήματα, είναι να δίνω χρώμα, μιλώντας με απλοϊκούς όρους ώστε να γίνομαι κατανοητός σε όλους σας, ενθαρρύνοντας σας να κάνετε ερωτήσεις και να συμμετέχετε ενεργά σε κάθε μας συνάντηση.

Στο κανάλι μας Getcert tutorials στο YouTube θα βρείτε πολλά εκπαιδευτικά βίντεο όπου μπορείτε να αξιολογήσετε την δουλειά που κάνουμε στον χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο!

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

Ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, M.Sc. Εφαρμοσμένη πληροφορική

Ιδρυτής Getcert.gr

Τα δυνατά μας σημεία

Εξατομίκευση

Δημιουργούμε προγράμματα εκπαίδευσης που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Δεν αναλωνόμαστε σε γνώσεις που ήδη έχετε ή δεν είναι στο πεδίο ενδιαφέροντός σας. Καταλαβαίνουμε ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες και χαιρόμαστε να τις καλύπτουμε.

Στοχοθεσία

Κάθε συνεργάτη ή ομάδα που αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε, ακολουθούμε ένα πρόγραμμα με εκπαιδευτικούς στόχους. Η κάθε εκπαιδευτική συνάντηση έχει μαθησιακούς στόχους τους οποίους καλύπτουμε για να προχωρήσουμε στους επόμενους.

Ευελιξία

Παρέχουμε τη δυνατότητα ευέλικτης εκπαίδευσης σε ημέρες και ώρες που βολεύουν και τα δύο μέρη. Οργανώνουμε τα πλάνα μαθημάτων ώστε να μην επηρεάζουν την καθημερινότητά σας και να μην σας αποτρέπουν από το να κάνετε άλλες εργασίες.

Διαδραστικότητα

Στο κανάλι μας, Getcert tutorials που φιλοξενείται στο youtube, μπορείτε να δείτε δείγματα από εκπαιδευτικά βίντεο έτσι ώστε να αξιολογήσετε τη δουλειά μας. Με αυτό το τρόπο, γνωρίζετε από πριν πως θα είναι η εκπαιδευτική εμπειρία κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

0
Θεματικές ενότητες
0
Ώρες διδασκαλίας
0
Ευχαριστημένοι συνεργάτες

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με αυτό το τρόπο, θα μαθαίνετε πρώτοι και πρώτες για τα Webinar ή σεμινάρια που διοργανώνουμε. Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.