Κατασκευή

Ιστοσελίδων

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να προβληθείτε στο διαδίκτυο με μία εύχρηστη, λειτουργική και φιλική προς τις φορητές συσκευές ιστοσελίδα.
Image

Εταιρική παρουσίαση

Κατασκευή eshop

Συντήρηση ιστοσελίδων

Web Apps

Social media

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας έχει πολλά στάδια μέχρι την υλοποίησή της. Η επιχείρησή μας μπορεί να σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια που απαιτούνται για να επικοινωνήσετε το μήνυμα που έχετε στο μυαλό σας. Η εικόνα της εταιρείας σας αντικατοπτρίζεται τόσο στον σχεδιασμό, όσο και την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Μαζί, θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε την νέα εταιρική ιστοσελίδα σας, ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες. Έχετε πολλές επιλογές όπως μία απλή εταιρική παρουσίαση ή ένα πλήρως λειτουργικό eshop. Μπορούμε επίσης, να δημιουργήσουμε μία Web εφαρμογή ειδικά για εσάς που θα έχει την λειτουργικότητα που επιθυμείτε.

5+1 λόγοι γιατί να επιλέξετε εμάς

1

Εμπειρία

Εμπειρία στον χώρο με δουλειές οι οποίες αφήνουν θετικές κριτικές.
2

Συνέπεια

Συνέπεια καθ' όλη τη διάρκεια του έργου με συνεχή επικοινωνία.
3

Σχεδιασμός

Επιλέγουμε μέσα από 100άδες template αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες
4

Επανασχεδιασμός

Αν έχετε έτοιμο site, αναλαμβάνουμε τον επανασχεδιασμό του και την βελτιστοποίηση του περιεχομένου του
5

e-shop

Σχεδιάζουμε το eshop σας για περισσότερες πωλήσεις
6

Μαζί και μετά την κατασκευή

Μαζί σας και μετά την ολοκλήρωση, παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης σε τεχνικό και λειτουργικό επίπεδο

Κατασκευή e-shop

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, έχει ως στόχο την ψηφιακή προβολή των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων αλλά και την επέκταση του πελατολογίου σας πέρα από την περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη που προσφέρει ένα συμβατικό κατάστημα ή οι κλασσικές μέθοδοι διαφήμισης.
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ενσωματώνοντας τις πιο συχνές πύλες πληρωμών για αυτόματες συναλλαγές με τους πελάτες σας.

Συντήρηση ιστοσελίδων

Αν δεν έχετε χρόνο να δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας ή θέλετε κάποιον να αναλάβει την διαχείρισή του eshop σας, μπορούμε να το κάνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα πλάνο συνεργασίας!

Social media management

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ή την συντήρηση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, etc.
αναρτώντας κείμενα, φωτογραφίες και υλικό το οποίο προηγουμένως θα έχουμε συνεννοηθεί όπως για παράδειγμα προσφορές ή κάποια εκδήλωση.

Επικοινωνήστε

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647