Πιστοποιητικό Cambridge Proficiency

Πιστοποιητικό Cambridge Proficiency

Το πιστοποιητικό Cambridge English: C2 Proficiency (CPE) – παλαιότερα γνωστό ως Cambridge Certificate of Proficiency in English – αποτελεί απόδειξη ότι γνωρίζετε άριστα την αγγλική γλώσσα, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ως διαπιστευτήριο σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ του δημοσίου. Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου πιστοποίηση η οποία έχει αρκετά μεγάλη ιστορία.

Επίπεδο τίτλου

C2 Ικανός χρήστης στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για Γλώσσες

Σε ποιους απευθύνεται;

Το πιστοποιητικό cambridge ( C2 Proficiency (CPE) )απευθύνεται σε όσους θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά σε υψηλό επίπεδο, σε φοιτητές κάθε επιπέδου αλλά και σε φοιτητές οι οποίοι έχουν ως στόχο τις σπουδές στο εξωτερικό.

Για να συμμετέχετε στις εξετάσεις θα πρέπει να είστε σε θέση:

Να κατανοείτε σχεδόν τα πάντα από όσα ακούτε ή διαβάζετε στα Αγγλικά
να χρησιμοποιείτε και να κατανοείτε την επίσημη, την ακαδημαϊκή και την καθομιλουμένη γλώσσα να διαπραγματεύεστε, να επιχειρηματολογείτε και να συζητάτε αναλυτικά για περίπλοκα θέματα.

Διαδικασία των εξετάσεων;

Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν τέσσερις ενότητες. Θα ολοκληρώσετε τις ενότητες Κατανόηση Γραπτού Λόγου και Χρήση Αγγλικών (Reading and Use of English), Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Writing) και Κατανόηση Προφορικού Λόγου (Listening) την ίδια μέρα. 

Η Παραγωγή Προφορικού Λόγου (Speaking) γίνεται πιθανότατα σε διαφορετική μέρα, με τη συμμετοχή δύο εξεταστών και ενός ακόμα εξεταζόμενου. Οι εξετάσεις διεξάγονται στην Ελλάδα και γραπτώς (paper-based) και μέσω υπολογιστή (computer-based).

Διάρκεια εξετάσεων

  • Reading: 1 ώρα και 30 λεπτά
  • Writing: 1 ώρα και 30 λεπτά
  • Listening: 40 λεπτά
  • Speaking: 16 λεπτά ανά ζεύγος υποψηφίων

Περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Σχετικά άρθρα

Παράδειγμα μικροδιδασκαλίας

Παράδειγμα μικροδιδασκαλίας

Πιστοποιητικό Γερμανικής γλώσσας

Πιστοποιητικό Γερμανικής γλώσσας

Πιστοποιητικό Αγγλικής EDI

Πιστοποιητικό Αγγλικής EDI

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647