Επεξεργασία ιστοσελίδων (web dev)

Επεξεργασία ιστοσελίδων (web dev)

Η Επεξεργασία ιστοσελίδων είναι μία ειδικότητα στην οποία μπορείτε να πάρετε πιστοποίηση από την ECDL.

Πρόκειται για μία εξέλιξη της παλιάς ενότητας web starter 1.5 (πλέον ονομάζεται  M10 – Επεξεργασία Ιστοσελίδων (Web Editing) v2) όπου ο υποψήφιος, καλείται να εξεταστεί σε θέματα σχεδιασμού και επεξεργασίας ιστοσελίδων.

Από άποψη δεξιοτήτων, παραμένει σταθερό στις δεξιότητες που αφορούν την γλώσσα HTML ενώ έχει εκσυγχρονιστεί, εισάγοντας την τεχνολογία CSS (φύλλα στυλ) και διαγράφοντας ξεπερασμένες τεχνολογίες όπως είναι τα πλαίσια (frames).

Αν θέλετε να πιστοποιηθείτε με δεξιότητες επάνω στον σχεδιασμό και επεξεργασία ιστοσελίδων, η λύση της ενότητας M10 - Επεξεργασία ιστοσελίδων V2 είναι μία καλή περίπτωση.

Για ποιους είναι κατάλληλο;

Ειδικά για σπουδαστές και φοιτητές που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στην δημιουργία ιστοσελίδων, είναι μία καλή ευκαιρία να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους από έναν αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο πιστοποιητικό δεν αναγνωρίζεται από το Ελληνικό δημόσιο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό γνώσης ή να μοριοδοτηθεί.

Η διαδικασία διαρκεί μία ώρα και καλείστε να απαντήσετε σε 20 περίπου ερωτήσεις.

Το ποσοστό επιτυχίας είναι 75% και ο έλεγχος γίνεται από άνθρωπο (όχι αυτόματα από υπολογιστή όπως είναι π.χ. στις ενότητες που αφορούν το Microsoft office)

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα πιστοποίησης, θα βρείτε στην επίσημη σελίδα εδώ

Όσοι σκέφτεστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το αντικείμενο δημιουργίας ιστοσελίδων και εφαρμογών web θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά το πρώτο βήμα από μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι απαιτητικό και θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε πολλά αντικείμενα τα οποία σχετίζονται μεταξύ τους καθώς η δημιουργία μίας ιστοσελίδας περιλαμβάνει πολλά μέρη τα οποία πρέπει να συνδέσετε για να συνθέσετε το τελικό project.

Σχετικά άρθρα

Παράδειγμα μικροδιδασκαλίας

Παράδειγμα μικροδιδασκαλίας

Πιστοποιητικό Cambridge Proficiency

Πιστοποιητικό Cambridge Proficiency

Πιστοποιητικό Γερμανικής γλώσσας

Πιστοποιητικό Γερμανικής γλώσσας

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647