Αλλαγές στο Paypal

Αλλαγές στο Paypal

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχει τεθεί σε εφαρμογή η ενημέρωση για την τροποποίηση που αφορά τις αλλαγές στο Paypal και συγκεκριμένα στην συμφωνία χρήστη (user agreement)

Έχει αλλάξει μέρος της συμφωνίας και οι χρήστες καλούνται να την διαβάσουν για να διαπιστώσουν αν συμφωνούν με αυτή.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης συμφωνεί με τις τροποποιήσεις, δεν χρειάζεται να κάνει κάποια ενέργεια. Σε διαφορετική περίπτωση στο link που ακολουθεί, υπάρχουν οδηγίες

Ποιες παράγραφοι τροποποιούνται

Ενότητα 2.6 (Υπόλοιπα σε διάφορα νομίσματα)

Αυτή η ενότητα έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διευκρινιστεί περαιτέρω ο τρόπος με τον οποίο η PayPal δύναται να επιτρέψει τη μετατροπή του ποσού που βρίσκεται στο υπόλοιπό σας σε άλλο νόμισμα.  

Ενότητα 5 (Λήψη χρημάτων)

H αρχή της παρούσας ενότητας έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διευκρινιστεί περαιτέρω ο τρόπος με τον οποίο επιπλέον όροι χρήσης ισχύουν για προμηθευτές που έχουν ενσωματώσει στην online πλατφόρμα/διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς λειτουργίες που επιτρέπουν σε πελάτες χωρίς λογαριασμό να στείλουν πληρωμές στον λογαριασμό του προμηθευτή (για παράδειγμα, με εναλλακτικές τοπικές μεθόδους πληρωμής). 

Σχετικά με τις τοπικές μεθόδους πληρωμής (ΤΜΠ), μπορείτε να ανατρέξτε επίσης στην υπενθύμιση που παρατίθεται παρακάτω στη γνωστοποίηση τροποποίησης στη συμφωνία χρήστη της PayPal με ημερομηνία έναρξης ισχύος 29 Απριλίου 2019.

Ενότητα 5.5 (Λήψη χρημάτων σε διάφορα νομίσματα)

Αυτή η ενότητα έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διευκρινιστεί περαιτέρω τι δύναται να σας επιτρέψει η PayPal να κάνετε όταν λαμβάνετε χρήματα σε διαφορετικά νομίσματα. 

Έναν βαθμό ελευθερίας για τους επαγγελματίες δίνει η παράγραφός 3.3 όπου:

«Η PayPal δύναται να προσφέρει πρόσβαση στην υπηρεσία Πληρωμή μετά την παράδοση σε ορισμένους πελάτες που έχουν συνδέσει έναν τραπεζικό λογαριασμό ως πηγή χρηματοδότησης. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να αναβάλουν χρεώσεις σε αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό για κάποιο χρονικό διάστημα.  Αν σας προσφερθεί η υπηρεσία Πληρωμή μετά την παράδοση και την επιλέξετε, θα ισχύουν οι όροι αυτής της υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Σχετικά άρθρα

20 τόνοι μελάνι εκτυπωτή στον δρόμο

20 τόνοι μελάνης εκτύπωσης στον δρόμο

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647