Κατεβάστε Βίντεο και ήχο από το Youtube

Κατεβάστε Βίντεο και ήχο από το Youtube

Με μία νέα και εντυπωσιακή εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο από το youtube

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές αλλά και σελίδες στο διαδίκτυο που υπόσχονται ένα εύκολο κατέβασμα από βίντεο που βρίσκονται στο youtube αλλά δυστυχώς είτε θα εμφανίζουν πολλές διαφημίσεις, είτε θα κατεβάζουν περιορισμένο αριθμό βίντεο και αυτό σε περιορισμένη ποιότητα.

Softorino Youtube Converter 2

πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο λήψης βίντεο από την πλατφόρμα Youtube

Αυτό που προκαλεί θετική εντύπωση είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία σε μορφή βίντεο, ήχου αλλά και ringtone απευθείας στο κινητό σας με αρκετές επιλογές ποιότητας και άλλων ρυθμίσεων.

Η εταιρεία Softorino, διαθέτει σε μία άδεια χρήσης, πολλές χρήσιμες εφαρμογές οι οποίες βρίσκουν ειδικά πρακτική εφαρμογή στους χρήστες iphone

Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο. Μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο για λήψη χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης στο SYC. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε μια πλαϊνή γραμμή στα αριστερά του κύριου παραθύρου του SYC όπου μπορείτε να τα δείτε σε προεπισκόπηση. Κάντε κλικ σε ένα βίντεο για να το επιλέξετε και, στη συνέχεια, στο κουμπί "Προσθήκη στην ουρά" στο επάνω μέρος της πλαϊνής γραμμής για να το προσθέσετε στη λίστα λήψης.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να επιλέξετε πολλά βίντεο ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε λίστες αναπαραγωγής, οι οποίες θα κάνουν λήψη όλων των βίντεο σε μια λίστα αναπαραγωγής. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, οι λήψεις μπορούν να γίνουν γρήγορα μεγάλες όταν έχετε να κάνετε με λίστες αναπαραγωγής, επομένως παρακολουθείτε την εκτίμηση μεγέθους αρχείου που παρέχει το SYC.

Επισκεφθείτε την σελίδα για να κατεβάσετε την εφαρμογή απευθείας από εδώ

Σχετικά άρθρα

Φωνητική πληκτρολόγηση

Φωνητική πληκτρολόγηση

Πρώτη καταδίκη για πειρατεία στην Κομοτηνή

Πρώτη καταδίκη για πειρατεία στην Κομοτηνή

Πλατφόρμα εκπαιδευτικού υλικού

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647