Παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ

Παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ

Αν ψάχνετε για παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων τότε είστε στο σωστό άρθρο. Από προσωπική εμπειρία αναζήτησα και ετοίμασα μία ενδιαφέρουσα τράπεζα θεμάτων από παλιές εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων.

Ερωτήσεις εξετάσεων ΕΟΠΠΕΠ

Ορισμένες από τις ερωτήσεις είναι περιπτώσεις μελέτης όπου μπορεί κανείς να απαντήσει με βάση την λογική, ενώ άλλες είναι κρίσης και μπορούν να απαντηθούν αν κάποιος έχει εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Στις εξετάσεις πέφτουν τρεις ερωτήσεις από την επίσημη τράπεζα θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ. Οι ερωτήσεις αυτές βαθμολογούνται με 6,7,7 μονάδες αντίστοιχα και ο συμμετέχοντας περνάει αν πιάσει την βάση 10 με άριστα το 20.

Η βαθμολογία

Σημείωση, στο πιστοποιητικό δεν φαίνεται η τελική βαθμολογία οπότε είτε με 10 περάσετε είτε με 20 δεν έχει κάποια σημασία ως προς την αξία του πιστοποιητικού.

Το ίδιο ισχύει τόσο στο θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος (μικροδιδασκαλία). Δεν υπάρχει λόγος κατά την άποψή μας να αποστηθίσετε όλο το βιβλίο της τράπεζας.

Εξάλλου ο ίδιος ο ΕΟΠΠΕΠ έχει δείξει ότι δεν θέλει παπαγαλάκια αλλά να δει πως εφαρμόζετε τις τεχνικές εκπαίδευσης στην μικροδιδασκαλία. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να εφαρμόσει τεχνικές εκπαίδευσης τότε είναι σίγουρο πως θα τα πάει καλά και στο θεωρητικό μέρος.

Πηγές για παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων.

Εναλλακτικά μπορείτε να εκφράσετε τις απορίες σας στην σελίδα του Facebook Παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ όπου και εκεί αναρτώνται θέματα και ζητήματα σχετικά με τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ.

Σχετικά άρθρα

Παράδειγμα μικροδιδασκαλίας

Παράδειγμα μικροδιδασκαλίας

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647