Δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία βίντεο

Δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία βίντεο

Ψάχνετε για εφαρμογή κατάλληλη για επεξεργασία βίντεο δωρεάν;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την δημιουργία βίντεο και επεξεργασία βίντεο δωρεάν, αρκετές εφαρμογές. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή monosnap η οποία είναι απλή και εύχρηστη.

Με το monosnap μπορείτε να δημιουργήσετε στατικές εικόνες με εναλλαγή ή βίντεο τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε

Επεξεργασία βίντεο

Μπορείτε να εισάγετε σχήματα που έχουν επεξηγηματικό ρόλο ή να μεταβάλετε την ταχύτητα του βίντεο ή ακόμα να προσθέσετε κείμενο και να δημιουργήσετε λεζάντες. Μία εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο η οποία καλύπτει τις βασικές ανάγκες που έχει κάποιος όταν χρειάζεται επεξεργασία βίντεο.

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε περιοχές στις οποίες εφαρμόζετε εφέ θολώματος (blur) για να προστατέψετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή προσωπικές πληροφορίες όπως πρόσωπα παιδιών ή πινακίδες αυτοκινήτων ή ακόμα και διευθύνσεις σπιτιών.

Αν ψάχνετε για πιο επαγγελματικές λύσεις από το monosnap τότε θα πρέπει να κοιτάξετε και εφαρμογές της οικογένειας adobe ή παρεμφερή όπου εκεί πραγματικά έχετε ένα κινηματογραφικό στούντιο στη διάθεσή σας.

Να έχετε επίσης υπ' όψιν ότι τέτοιου είδους εφαρμογές διαφοροποιούνται εκτός των άλλων και στο κομμάτι της κωδικοποίησης. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα αλλά και το μέγεθος των βίντεο που εξάγουν.

Χαρακτηριστικά Η/Υ

Η εφαρμογή δουλεύει τόσο σε Pc windows όσο και Mac και είναι διαθέσιμη στην παρακάτω διεύθυνση: https://monosnap.com/welcome

είναι εντελώς δωρεάν και ελπίζουμε να καλύψει τις ανάγκες σας.

Openshot

Τέλεια εφαρμογή, ανοιχτού κώδικα και δωρεάν, με πολλές λειτουργίες!. Έτσι και δεν είχα άδεια της Adobe CC, σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα!

https://www.openshot.org/

Filmora

Δωρεάν για λήψη αλλά με περιορισμούς. Εσείς βέβαια μπορείτε να την δοκιμάσετε και αν σας κάνει να την χρησιμοποιείτε!

https://filmora.wondershare.net/

Σχετικά άρθρα

Μαθήματα Wordpress

Δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας

Δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647